[vc_row css=".vc_custom_1429599097461{padding-top: -10px !important;}"][vc_column][vc_text_separator title="Tento druh marketingu lze použít v kterémkoliv oboru"][vc_column_text css_animation="appear" el_class="h1new"]

KURZ: Dlouhodobý marketing polopatě

Víte už něco o marketingu a chcete o tom i diskutovat? Potřebujete zvýšit návštěvnost vašich stránek? Chcete, aby návštěvníci vaše produkty a služby doporučovali dál?

..tento kurz je pro vás!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type="bg_color" bg_override="ex-full" bg_color_value="#f2f2f2"][vc_column][vc_column_text]

 Datum: 18.5. (PRAHA) a 26.9.-3.10. (PRAHA, BRNO, OLOMOUC a OSTRAVA) Délka: 9:00-17:00 CENA: 3.600,- Kč (sleva 400,- do konce června) od 1.7. za cenu  4.000,- Kč KLIKNĚTE PRO SLEVU ZDE

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/6"][vc_column_text]Daniel Nytra[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_column_text css_animation="bottom-to-top"]

Nejnovější vychytávky!

Kurz není o tom vás naučit PPC kampaně, Facebook reklamy a podobně! Bere si jen část z každého z nich: - Facebook reklama - zaměříme se na získávání emailu a publika - PPC reklama - zaměříme se na remarketing a RLSA - Emailový marketing - zaměříme se na automatizaci - Obsahový marketing - zaměříme se na postupu publikace - Technikálie - projedeme, co je důležité dodržet[/vc_column_text][vc_column_text css_animation="bottom-to-top"]

Co říkají o kurzu studenti

[/vc_column_text][ultimate_icon_list css_icon_list=".vc_custom_1459278649236{margin-bottom: 10px !important;}"][ultimate_icon_list_item icon="Defaults-chevron-right" icon_color="#dd3333"] "Skvělý kurz pro ty, kterým internetový marketing nefunguje podle jejich představ a potřebují si propojit všechny jeho nástroje. Pan Nytra vede školení formou diskuze a nebojí se vám pomoci s konkrétním problémem. Můžu jen doporučit."

Kamila Gebouská Mafra.cz

[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon="Defaults-chevron-right" icon_color="#dd3333"]"Kurz se mi líbil velmi a potvrdil jsem si některé přístupy. Určitě bych doporučil všem, co chtějí smysluplně zakomponovat do své marktetingové strategie e-mailing."

Ing. Jan Burda Owpmedia.cz

[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon="Defaults-chevron-right" icon_color="#dd3333"]"S jednodenním odstupem děkuji za včerejší kurz, se kterým jsem byl velmi spokojen. Pomohl mi ucelit si přehled o oblasti online marketingu. Informace, které jsem získal mi pomohou především k tomu, abych mohl dát agentuře konkrétní zadání mých požadavků s tím, že vím, co mám od jejich práce očekávat. Kurz také v mnohém změnil mé dlouhodobé vnímání toho, jak bychom se měli na webu prezentovat. Od primárního zaměření na prodej po větší důraz na obsah a řešení problémů a pomáhání návštěvníkům webu. Těším se na další spolupráci."

Jiří Novosad Loretagolf.cz

[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon="Defaults-chevron-right" icon_color="#dd3333"]"Školení bylo super, praktické tipy, všechno pěkně k věci, žádné zbytečné řeči kolem. Školení bych doporučil každému, kdo svůj business chce rozvinout o level výše."

Jan Halíř Hotelsolutions.cz

[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon="Defaults-chevron-right" icon_color="#dd3333"]"Tvůj kurz rozhodně splnil ma očekávání, rozšířil můj obzor v možnostech a síle IM a díky němu jsem si především uvědomil nutnost komplexního využití veškerých dostupných marketingových kanálů a návazných služeb, jejich propojeni, měření a pravidelné vyhodnocování. Pochopil jsem zároveň i význam slova "dlouhodobý" v názvu kurzu, neboť pokud se člověk bude držet principu v kurzu zmíněných, dlouhodobých pozitivních výsledku se mu zcela jistě podaří dosáhnout. Rozhodně kurz doporučuji všem, kteří to s IM myslí vážně a nechtějí ztrácet čas zdlouhavým objevováním objeveného. Dan svým kurzem přináší hodnotná know-how v úhledném balíčku a na zlatem podnose :)"

David Dresler markeťák na volné noze

[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon="Defaults-chevron-right" icon_color="#dd3333"]"Za mě perfektní, v mnoha věcech jsem se našel :-) Určitě mnoho užitečných informací a z druhé strany (sám školím 5-10 dní v měsíci) musím říct, že je moc těžké tolik informací vměstnat do jednoho dne."

Ing. Petr Hlaváček PetrHlavacek.cz

[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon="Defaults-chevron-right" icon_color="#dd3333"]"Díky za efektivní kurz a spoustu užitečných rad, materiálů a odkazů. Informace, které jsem na kurzu vstřebal a ještě nějakou dobu budu vstřebávat :-), jsou rozhodně užitečné i pro muže po padesátce, kterému jde občas z rychlosti, možností a změn, jimiž se ubírá internetový marketing, hlava kolem. Rozhodně doporučuji všem, kdo chtějí virtuálně prodávat své produkty a služby na plné pecky."

Václav Žila České reklamní centrum

[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon="Defaults-chevron-right" icon_color="#dd3333"]"Školení bylo logicky uspořádané, srozumitelné i pro laika a i pokročilý si myslím odnesl spoustu cenných informací. Teď už nezbývá než nabyté informace zúročit v mém projektu. Děkuji a přeji vám hodně takt o spokojených účastníků kurzu."

Kateřina Borová LekarnaHarmonie.cz

[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon="Defaults-chevron-right" icon_color="#dd3333"]"Kurz byl super, tedy pro mě. Žádná omáčka nebo vata, ale koncentrát zkušeností a kvalitních dat. Kdejaká školicí firma by z toho udělala týdenní kurz. Takže ještě jednou díky moc za shrnutí toho, bez čeho se nedá digitálně žít."

Vladimír Švéda Aloe-Vera.cz

[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon="Defaults-chevron-right" icon_color="#dd3333"]"Za mě super. Teď je potřeba jít do akce a vše si vyzkoušet a osahat na vlastni kůži. Kurz doporučuji všem, kteří chtějí podnikat za pomocí internetu! Případný zájemce o kurz by měl mít alespoň základní zkušenosti s marketingem na internetu... človeěu bez zkušeností by z toho asi praskla hlava :) "

Tomáš Nábělek Bez-jazykovky.cz

[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon="Defaults-chevron-right" icon_color="#dd3333"]"Moc děkuji za skvělý kurz a spoustu nových informací a návodů, jak na internetový marketing. Celý průběh kurzu byl velmi srozumitelný a podložen praktickými příklady, což velmi oceňuji. Kurz bych doporučil všem, které internetový marketing zajímá a chtějí se díky němu odlišit."

Josef Přikryl Sefirka.cz

[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon="Defaults-chevron-right" icon_color="#dd3333"]"Za mne byl kurz velkým přínosem a doplněním znalostí. Bude to sice nějakou dobu trvat než vše pochopím, budu umět vyhodnotit všechny data, zdali vůbec :) a správně vše nastavit. Ale pokusím se o to! Sám o sobě rád doporučuji kvalitní služby, lidi, ale i mou konkurenci, pokud danou věc neumíme. Takže až bude první příležitost, která se bude točit okolo dlouhodobého marketingu, velice rad Vás doporučím."

Marek Pastrňák Reklama-ostrava.cz

[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon="Defaults-chevron-right" icon_color="#dd3333"]"Děkuji za páteční seminář. Dozvěděl jsem se zde spoustu informací, které mi pomohou lépe propagovat naši firmu. Líbilo jste mi, že jste šel od začátku pěkně krok po kroku + sdílel s námi všechny informace, které jste si sám již odzkoušel."

Tomáš Drdla JaNekdo.cz

[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list][/vc_column][vc_column width="1/6"][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type="bg_color" bg_override="ex-full" bg_color_value="#f2f2f2"][vc_column][vc_column_text]

Nefunguje vám prodej? Přečtěte si proč:

Může se zdát, že PPC kampaně vám nefungují, tak zkoušíte Facebook, ten taky nefunguje, tak vyzkoušíte bannerovou reklamu a remarketing a zjistíte, že je to pořád to samé: Nevydělává efektivně. Problém není v těchto reklamních kanálech, ale v celkové strategii. Důležité je jednotlivé propojení (strategie), které jsem pracovně nazval "Dlouhodobý marketing". Tato cesta k prodeji je levná, efektivní a vybírá si to nejlepší z reklamních kanálů a vzájemně je chytře propojuje. Najednou zjistíte, že díky chytrému provázání Facebooku s Google Adwords je PPC kampaň efektivní, databáze kontaktů roste a vy získáváte nové zákazníky. ...a o tom se budete na tomto kurzu učit.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/6"][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

Krok po kroku

Pokud budete absolvovat kurz, potom se naučíte všechny důležité prvky dlouhodobého marketingu:[/vc_column_text][info_list style="square no_bg" icon_color="#81d742" font_size_icon="30" connector_color="#81d742" connector_animation="fadeInUp"][info_list_item list_title="Úvod" list_icon="Defaults-check"]Jak využít popsání návštěvníků stránek od p.Kaushika. Na jakém základu funguje dlouhodobý marketing a proč je tak cool.[/info_list_item][info_list_item list_title="Příprava internetového projektu" list_icon="Defaults-check"]Vykašleme se na cílovou skupinu a popíšeme si, jak zjistit, kdo je váš zákazník. Nové i staré nápady, kde najít informace o vašich zákaznících.[/info_list_item][info_list_item list_title="Obsahový marketing a strategie" list_icon="Defaults-check"]Na jaké technické věci si dát u internetového projektu pozor. Proč SSL certifikát a jak pomůže OneSignal. Jak publikovat obsah a proč je Facebook bůh v obsahovém marketingu.[/info_list_item][info_list_item list_title="Emailový marketing a automatizace prodeje" list_icon="Defaults-check"]Jak zefektivnit budování databáze kontaktů a jaké fígle použít při automatizaci emailového marketingu. Nástroje pro emailový marketing.[/info_list_item][info_list_item list_title="Facebook a reklama na Facebooku" list_icon="Defaults-check"]Proč jsou fanoušci přece jen důležití. Nechejte vydělat Marka Zuckerberga a vezměte si to nejlepší: Publikum a email.[/info_list_item][info_list_item list_title="Efektivní PPC kampaně, remarketing a RLSA" list_icon="Defaults-check"]Zaměříme se na remarketing, RLSA, reklamy v Gmailu. Využijeme síly Facebooku a jeho publika pro prodej.[/info_list_item][info_list_item list_title="Analýza výsledků" list_icon="Defaults-check"]Měření výsledků Google Analytics, Facebook, Google Adwords i Skliku. Jaké cíle nastavit a jak chápat měření. Jediné číslo pro měření efektivnosti reklamy.[/info_list_item][/info_list][/vc_column][vc_column width="1/6"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator style="double"][vc_column_text css_animation="appear"]

Zvládnete to i VY: Vše prozradím polopatě.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/6"][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_message message_box_style="3d" message_box_color="vista_blue" icon_fontawesome="fa fa-check" css_animation="appear"]Naučíte se marketing, který funguje: Případová studie ZDE [pdf; 837 kB][/vc_message][vc_message message_box_style="3d" message_box_color="vista_blue" icon_fontawesome="fa fa-check" css_animation="appear"]Nebudeme se učit zakládat PPC kampaně, budeme řešit vychytávky a strategii dlouhodobého marketingu.[/vc_message][vc_message message_box_style="3d" message_box_color="vista_blue" icon_fontawesome="fa fa-check" css_animation="appear"]Získáte přehled o nejnovějších metodách a technologických možnostech reklamních kanálů (Facebook Lead, RLSA, Smart remarketing apod.)[/vc_message][vc_message message_box_style="3d" message_box_color="vista_blue" icon_fontawesome="fa fa-check" css_animation="appear"]Pokud mi pošlete vaše webové stránky projektu (nebo mi pošlete jednoduše popsaný záměr), na konci kurzu se k nim vrátím a vysvětlím doporučení.[/vc_message][/vc_column][vc_column width="1/6"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator style="double"][vc_column_text css_animation="appear"]

Jednotlivé části kurzu

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][icon_timeline][icon_timeline_item time_title="Úvod"]Urobíme prezenčku :) Jak funguje dlouhodobý marketing a proč jej lze použít na jakýkoliv produkt (zboží nebo produkt). Prosvištíme věci kolem návštěvníků stránek.[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title="Diskuse"]...a rozebereme to! Např.: Strach se ukázat a něco publikovat...[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title="Příprava projektu"]Cílová skupina je "out". Komu opravdu svůj produkt vlastně prodáváte. Jak zjistit, co a kdy lidé chtějí. Co přesně dělat pro to, aby jste ukončili slevový boj s konkurencí.[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title="Diskuse"]...a rozebereme to! Např.: Proč se člověk bojí být leader v oboru...[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title="Blog a obsahový marketing"]Jaké věci je nutné zkontrolovat (technikálie) = důležitá nuda. Když je obsah král, tak publikace je královna. Jaký postup zvolit při psaní a publikaci.[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title="Diskuse"]...a rozebereme to! Např. Proč se lidi bojí zvednout cenu za svoji službu...[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title="Emailový marketing"]Jaké nástroje využít pro emailový marketing. Jak nastavit automatizaci a jak vše analyzovat (učit se).[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title="Diskuse"]...a rozebereme to! Např.: Proč firmy furt posílají hnusné komerční emaily...[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title="Sociální sítě (Facebook)"]Jak maximálně využít potenciálu Facebooku. Na co se hodí Facebooková reklama a proč je vhodné ji propojit na remarketing Google Adwords. Jak sbírat publikum z Facebooku a dále využít pro propagaci a prodej. Nejnovější trendy.[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title="Diskuse"]...a rozebereme to! Např. Proč je někdy dobré fanoušky koupit...[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title="PPC kampaně"]Kdy a které PPC kampaně jsou efektivní. Jak využít remarketing, RSLA, Google nákupy pro prodeje. Optimalizace kampaní s mírou (jde o váš čas).[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title="Diskuse"]...a rozebereme to! Např.: Proč si OSVČ nepočítá do nákladů svůj čas...[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title="Google Analytics"]Cíle, cíle a cíle. Jak se vyznat v Google Analytics a kde šáhnout. Rozdíl v atribucích a vícekanálové cesty.[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title="Diskuse"]...a rozebereme to! Např. Internet je reálný svět. Spousta lidí v něm už žije a je to dobře...[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title="Vaše projekty"]Rozeberu v krátkosti vaše projekty: Doporučení, možnosti rozvoje a příležitosti v dlouhodobém marketingu (každý projekt cca 3-5 minut).[/icon_timeline_item][/icon_timeline][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type="bg_color" bg_override="ex-full" bg_color_value="#f7f7f7" el_id="cenik"][vc_column][vc_column_text]

Objednání kurzu: Dlouhodobý marketing

[/vc_column_text][vc_column_text]

CENA: 3.600,- Kč bez DPH

(od 1.7. za 4.000,- Kč) Sleva 400,- Kč platná už jen:

[/vc_column_text][ult_countdown datetime="2016/06/30 22:58:59" string_days="Den" string_days2="Dní" string_hours="Hodina" string_hours2="Hodin" string_minutes="Minuta" string_minutes2="Minut" string_seconds="Sekunda" string_seconds2="Sekund"][vc_column_text]

Nejste plátci DPH? Napište mi: daniel.nytra@gmail.com

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]
Místo Čas Cena Volné místa
PRAHA květen 18.5.2016 9:00-17:00 3.600,- bez DPH  20/20 [reveal_quick_checkout id="4158" checkout_text="Koupit kurz v Praze ZDE"]
PRAHA září 26.9.2016 9:00-17:00 3.600,- bez DPH  20/20 [reveal_quick_checkout id="4145" checkout_text="Koupit kurz v Praze ZDE"]
BRNO 28.9.2016 9:00-17:00 3.600,- bez DPH 20/20  [reveal_quick_checkout id="4146" checkout_text="Koupit kurz v Brně ZDE"]
OSTRAVA 30.9.2016 9:00-17:00 3.600,- bez DPH 20/20  [reveal_quick_checkout id="4147" checkout_text="Koupit kurz v Ostravě ZDE"]
OLOMOUC 3.10.2016 9:00-17:00 3.600,- bez DPH 20/20  [reveal_quick_checkout id="4148" checkout_text="Koupit kurz v Olomouci ZDE"]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/6"][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

Další BONUSy v ceně kurzu

[/vc_column_text][vc_message color="success" message_box_color="success" icon_fontawesome="fa fa-check"]Sleva 50% na internetový kurz Získáte automaticky slevu na tento internetový kurz, kde dlouhodobý marketing popisuji do detailů. Několik hodin video-manuálů, podkladů a vše vysvětleno krok po kroku od založení účtu, až po nastavení. Přihlášení do internetového kurzu získáváte navždy.[/vc_message][vc_message color="success" message_box_color="success" icon_fontawesome="fa fa-check"]Sleva 20% na SEO kurz od Honzy Linharta Získáte speciální kód na super SEO školení. Více informací o tomto školení najdete zde. Za sebe můžu říct: Fakt kvalita!!![/vc_message][vc_message color="success" message_box_color="success" icon_fontawesome="fa fa-check"]Sleva 30% na online konzultace Budu se vám a vašemu projektu věnovat až do 10 hodin za sníženou hodinovou sazbu. Vše přes telefon nebo skype.[/vc_message][vc_message color="success" message_box_color="success" icon_fontawesome="fa fa-check"]Emailová konzultace Pokud máte vlastní projekt a nevíte přesně, jak na něj marketing "napasovat", můžete mi po skončení kurzu napsat email a já vám skrz email odpovím.[/vc_message][vc_message color="success" message_box_color="success" icon_fontawesome="fa fa-check"]Slevy Našel jsem nebo získal na internetu slevy, které vám prozradím vždy v lekci, kdy to bude potřeba (webhosting, pluginy, poukaz na reklamu apod.). Díky nim můžete ušetřit několik tisíc korun.[/vc_message][/vc_column][vc_column width="1/6"][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type="bg_color" bg_override="ex-full" el_class="otazky" bg_color_value="#f2f2f2"][vc_column width="1/6"][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

Otázky a odpovědi

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/6"][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

Pár vět od mých klientů

[/vc_column_text][bsf-info-box icon_type="custom" icon_img="2900" img_width="80" pos="left"]"Potřeboval jsem tehdy vybudovat a rozjet nový portál o elektronice a Arduinu a taky vybudovat aktivní komunitu. Bohužel opravdový marketing není zrovna můj šálek kávy. Naštěstí Jsem narazil na Daniela Nytru. Zaujalo mě, že měl na blogu zdarma informace, které ostatní jen tak nedávají. Zpočátku spolupráce se jednalo o podniknutí pro mě nelogických kroků (různé pluginy do wordpressu, aktivace skliku, Google Analytics, registrace na FB a Activecampaign, dotazník, squezepage, tvorba ebooku...). Takový přístup jsem ale později ocenil, protože jsem nebyl zbytečně zatížen odpověďmi na otázky "proč" a "jak", ale rovnou jsem řešil "co". Po určité době mi došlo, že všechny ty kroky do sebe přesně zapadají a jsou velmi dobře provázané. Celé jsme to spustili kolem vánoc a dnes máme v email databázi 6000+ kontaktů a na FB 1000+ fanoušků a moooc nás to baví. Díky Danieli!"

Oldřich Horáček, majitel serveru Arduino.cz

[/bsf-info-box][bsf-info-box icon_type="custom" icon_img="2864" img_width="80" pos="left"]"Daniela Nytru jsem poznal osobně, když pro Sixt zpracovával a několik let úspěšně rozvíjel webovou prezentaci a optimalizaci pro internetové vyhledávače. Požadavky zpracoval nejen dle požadavků, ale vždy přišel s nápadem jak pozice webu zlepšit. Jeho doporučení byla vždy velmi dobrá. Jeho přidanou hodnotou pro nás byla schopnost přemýšlet dál než jen v kontextu zadání. Doporučuji!"

Ing. Petr Kosmák,  obchodní ředitel autopůjčovny Sixt

[/bsf-info-box][bsf-info-box icon_type="custom" icon_img="2865" img_width="80" pos="left"]"Překonejte v sobě všechny bloky vůči markeťákům, protože čtete referenci na někoho, kdo se všemu vymyká. Pozitivně. Dan je nejen zodpovědný, ale také lidský vůči "netechnickým" typům a navíc se snaží pochopit vaše potřeby či přijít s něčím, co by vám mohlo pomoci. Kolik takových lidí znáte? Tak neváhejte, pokud to půjde, Dan vám i vašemu projektu pomůže - Dan je řešení."

Filip Ondruš, MBA,  jednatel společnosti FioReal

[/bsf-info-box][bsf-info-box icon_type="custom" icon_img="2866" img_width="80" pos="left"]"Pana Daniel Nytra je profesionálem ve svém oboru. Velmi mi pomohl s prezentací webových stránek penzionu. Návštěvníci penzionu velice kladně hodnotí kvalitu těchto stránek. I s úpravou e-shopu jsem získal díky panu Nytrovi kvalitativně vyšší úroveň, která mi pomohla v nárůstu objednávek. Co si na něm nejvíce vážím, je jeho jasná vize a cíl, který pomáhá dávat mému podnikání smysl a perspektivu."

Jiří Viterna,  majitel eshopu kosmetikou

[/bsf-info-box][bsf-info-box icon_type="custom" icon_img="2867" img_width="80" pos="left"]"S Danem se rád radím ohledně rozvoje našeho ateliéru. Na Danovi se mi líbí kromě jeho profesionálního zapálení pro poctivé hledání správného řešení i jeho schopnost se na problémy podívat z neobvyklých úhlů, a to nejen s použitím logické dedukce, ale i intuice a přijít se skvělým řešením."

Ing. arch. Vladislav Toulec, ČKA - toulec.com

[/bsf-info-box][bsf-info-box icon_type="custom" icon_img="2868" img_width="80" pos="left"]"S Danem jsem velice spokojený. Vše proběhlo podle mých představ a jelikož jsem hodně vytížený, tak možnost prokonzultovat úpravu webu o víkendu bylo pro mě příjemným překvapením. Díky za skvělou práci, určitě budu doporučovat dále."

Aleš Vítek, majitel fitpraha.cz

[/bsf-info-box][bsf-info-box icon_type="custom" icon_img="2869" img_width="80" pos="left"]"Oslovili jsem Dana ohledně konzultace kompletní změny našich webových stránek a e-shopu. Protože máme několik prodejních kanálů a cílových skupin, nebyli jsme si jistí strukturou a formou podoby naší webové prezentace. Po několika sezeních s Danem jsme měli mnohem jasněji v tom, jak stránky logicky uspořádat a jak k celému projektu přistupovat. Dan projevil schopnost velmi rychle se v naší problematice zorientovat a vést diskusi logickými úvahami, které jasně demonstrovali jeho bohaté zkušenosti a dokonalou orientaci v dané oblasti."

Karolína Pechová, majitelka ceskasitovka.cz

[/bsf-info-box][bsf-info-box icon_type="custom" icon_img="2875" img_width="80" pos="left"]"Daniel Nytra je nesporně výborný odborník. Dal nám dohromady skvělou internetovou stránku, která se líbí. Jeho profesionální služby s klidným svědomím doporučujeme."

Ing. Mgr. Jan Žižka

[/bsf-info-box][bsf-info-box icon_type="custom" icon_img="2872" img_width="80" pos="left"]"Všem kdo čtou tyto řádky za účelem dovědět se něco o panu Nytrovi mohu tímto s klidným svědomím sdělit, že pokud Vás z časových důvodů nebude muset odmítnout, tak věřte, že svěříte projekt někomu komu není lhostejný osud Vašeho projektu i třeba 6 měsíců poté co se o Vás začal starat. Prostě pro něj nejsme ovečky, které je potřeba ostříhat, hlavně ať nás je co nejvíce, ale snaží se každému z nás dát něco ze sebe. Po těch letech v internetovém marketingu jsem konečně narazil na někoho s kým mě řešení těchto věcí začalo bavit, namísto toho, abych jako dosud platil a raději toto téma ani neotevíral. U všech dosavadních dodavatelů těchto služeb jsem věděl, že to nedělají dle mých představ, ale neměl jsem argumenty, nerozuměl tomu tak dobře, abych se s nimi dohadoval a tak jsem raději platil a mlčel. Panu Nytrovi mě dokonce baví i platit!"

Michal Pechlát, jednatel společnosti Komíny Pechlat

[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width="1/6"][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type="bg_color" bg_override="ex-full" bg_color_value="#f7f7f7"][vc_column][vc_column_text]

Objednání kurzu: Dlouhodobý marketing

[/vc_column_text][vc_column_text]

CENA: 3.600,- Kč bez DPH

(od 1.7. za 4.000,- Kč)

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]
Místo Čas Cena Volné místa
PRAHA květen 18.5.2016 9:00-17:00 3.600,- bez DPH  20/20 [reveal_quick_checkout id="4158" checkout_text="Koupit kurz v Praze ZDE"]
PRAHA září 26.9.2016 9:00-17:00 3.600,- bez DPH  20/20 [reveal_quick_checkout id="4145" checkout_text="Koupit kurz v Praze ZDE"]
BRNO 28.9.2016 9:00-17:00 3.600,- bez DPH 20/20  [reveal_quick_checkout id="4146" checkout_text="Koupit kurz v Brně ZDE"]
OSTRAVA 30.9.2016 9:00-17:00 3.600,- bez DPH 20/20  [reveal_quick_checkout id="4147" checkout_text="Koupit kurz v Ostravě ZDE"]
OLOMOUC 3.10.2016 9:00-17:00 3.600,- bez DPH 20/20  [reveal_quick_checkout id="4148" checkout_text="Koupit kurz v Olomouci ZDE"]
[/vc_column_text][vc_column_text]

Nejste plátci DPH? Kontaktujte mě!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Máte-li jakékoliv dotazy, pište na daniel.nytra@gmail.com.

Affiliate program | Obchodní podmínky

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]